Chiar daca mai este ceva timp pana la Revelion, am inceout sa ne gandim la detalii. Zilele urmatoare o sa dam o fuga pana la Tg Mures pentru a discuta aranjamentul de mese, locul in care sta DJ, cum ne organizam la primire. O sa revenim cu detalii. Acum insa va scriu altceva, despre petrecere din 1 Ianuarie.
Pe care am numit-o
Color Explosion/Single Color Party. Tema este una provocatoare, pentru ca nu cred sa mai fi participat la asa ceva. Intial am planuit sa facem un carnaval, dar am tot stat si ne-am gandit sa va oferim ceva mai inedit, mai special.
Explic vestimentatia si tema: fiecare dintre participanti isi alege o singura culoare pentru vestimentatie. Nu negru, nu alb si de preferat culori cat se poate mai puternice, nu pale-pastel.
De recomandat: rosu aprins, albastru regal, albastru cyan, verde crud, galben, neon (roz, verde, galben), portocaliu. Valabil si la baieti si la femei. Imprumutati, improvizati, ganditi-va la orice posibilitate, dar sa veniti imbracati in ton si tema.
Se va obtine in felul acesta in sala o explozie de culoare, ceva foarte vesel si unic. Asa ca hai sa ne pregatim!

Am cerut lui ChatGPT o imagine care sa va dea o idee despre vestimentatie, mi-a oferit ceva, dar nu stiu de ce, cu participanti...desculti.

Sa nu existe confuzii, evident ca o sa sa venim incaltati.